-

Jag vet att jag inte är världens bästa kompis och det behöver inte du med din käft berätta åt mig, jag vet själv vad jag gjort fel men inte de där iaf. Man kan ju inte påstå att det är fel av mig att reagera? På bara två veckor har de gått från tio till tre typ? Är det bättre att jag struntar i det och tappar kontakten helt? som vi nu säkert kommer göra. Och idioter som säger att jag ber ngn välja, har jag då fan inte påstått. Sa bara ärligt vad jag tyckte och att jag inte tycker det är roligt alls. Du ska inte ens gå på mig för det, för jag sa bara ärligt att jag tycker det är ditt fel. Skulle inte du blitt irriterad om någon kom ivägen för dig och din bästa kompis? Att det ser ut som personen försöker ta exakt platsen du hade, och göra saker som du gjorde. Skulle du inte det skulle det ju vara konstigt, alltså visa att du är totalt obrydd. Du har inte en aning om hur bra vi haft det och hur mycket jag saknar det. Men ibland känns de nästan bättre att lämna allt än att hänga efter och låtsas gilla läget när man egentligen tycker helt tvärtom. Du som känner mig så bra vet ju hur petig jag blivit mot människor, de är för tillfället för att alla HAR GÅTT OCH BLITT HELT -'-
Är galet less och jag det bästa jag vet är att stänga in mig själv och inte bry mig längre, allt går ju bara dåligt nu för tiden.

Godnatt ppl


I had someone in those bad times



Vart försvann min livsglädje? Min medkänsla för andra?
Ne, kan inte hitta den. Och jag bryr mig inte i något längre förutom att en av mina bästa vänner inte är den bästa vännen längre. Jag saknar att ha roligt..
Stör mig grymt på folk som tror dom kan komma tillbaka och göra hur dom vill. Ge fan i mitt liv!


people always leave

Min helg har vart helt okej faktiskt :) I fredags köpte jag mamma och Alma godis på godisarenan och sen satt jag bara och här plus såg några filmer :) Gick och la mig tidigt, vid halv tolv. Kändes som att jag sov bort helgen då, men var så trött så jag knappt kunde hålla mina ögon öppna. Vaknade vid elva på lördagen. Steg upp duschade och städade mitt rum. Mamma Jag och Pappa for sen på middag till kusinerna. Förrätt, varmrätt och efterrätt! =)
Min mormors "kille" om man kan säga så, Hade gett Moster massa fisk osv. Jag brukar hata fisk, men min morbror är så grym på laga mat. Så jag tyckte det blev as gott ;) Åt vitlöksbröd med något till som förrätt och sen kladdkaka till efterrätt =) Min dryga syster var på voltarenan så när hon kom hem for Pappa hem med mat till henne. Så då stanna jag och Mamma resten av kvällen och såg Mr Bean och massa annat gorm på tv. Riktigt mysigt var det där. En helt okej Lördag med andra ord :) For hem vid elva tiden, somnade tidigt då med. Hittade inget annat att sysselsätta mig med.

Imorse vakna jag HALV NIO!?!?! tänkte att jag inte kunde stiga upp så tidigt så slog på några gamla filmer och låg i sängen till ett =) Har tränat, ätit och läst lite företagsekonomi idag. Nu ska jag lägga mig i soffan och slöa..
Imorgon blir det skola :( Och sen bodycombat skulle jag tro ;p G O D K V Ä L L !




Dag in och dag ut

Igår la jag mig tidigt och sov, hittade ingen anledning att vara uppe. Vaknade idag klockan halv tolv och nu har är jag rastlös ;p Behöver duscha, plugga osv. Men orkar inte hehe... Ska iaf vid fem till mina kusiner på middag :) Låter ändå rätt roligt, gillar mina kusiner och känner för en lugn Lördag :) FAST DE ÄR LULEÅ CRUISING IKVÄLL! Och jag VILL på cruising!! Känns som jag kommer missa något annars, en känsla bara..

Men men nu ska jag försöka dra mig härifrån och göra något nödvändigt ist för att gräva ner mig i problem här framför datorn.

Bye

Did I throw it away?

Ja som sagt, jag är depp depp depp. Kanske inte har märkts idag, men jag är verkligen det. Vet inte vad jag ska göra åt de hära.. Kommer fan få lida med det till nästa år, och jag menar det. Aja.. Blir man kär i idioter har man ingen annan än sig själv att skylla.

Hur som helst, Idag var vi (SPET08) till Luleå, det sög ;p Så Jag och Annie skyndade oss och lifta med en av pappas anställda typ, Niclas. Så vi hann på våran efterlängtade Afro powerdance ;) Haha.
Har nyss ätit och duschat, nu ska jag lägga mig och döö....
Den här helgen ska endast bestå av Amanda (mig) + depp + träning + film.

Här kommer lite av det bästa, kan aldrig bli less!




Och då börjas de om..

De tog sisådär 10 sekunder innan jag bröt ihop.. går och lägger mig nu, klockan åtta, hm..
Hejdå


It kills me inside

Min onsdag har sett ut såhär; Vakna vid tio i åtta, lite sent men jag hann iaf. Hade företagsekonomi och sen engelska prov, som var AS SVÅRT! Hoppas på G.. Åt lunch med Marcus och André sen. Hade Svenska och Matematik sist. Inte direkt mycket som hänt, men har kännt mig ambitiös idag så tiden har gått fort. Ska kanske plugga lite idag och träna ska jag göra efter middagen. Är riktigt trött så orkar inte skriva mer och nu ska jag lägga mig i sängen och se Fresh prince in bel air. Ciao


I hope you hang yourself with your H&M scarf

Hejhej,
Igår blev det ju rätt sent innan jag la mig, så jag sov till kvart i åtta nästan! Hann iaf till skolan och hade kommunikation, skönt ämne att ha på morgonen eftersom det inte alls är jobbigt :b Hade hål timme med Sandra sen men fick damp och bytte I-val.. Så fick hoppa in i Ledarskap inom lek och idrott, TROR jag det heter! Liza och Vikkan går ju där så :) Får ju ändå mitt kära feta hål nästa termin <3 Hur som helst, hade psykologi med K-E sen! Gillar verkligen K-E, haha vet inte varför :b känns som man känner han bäst av alla lärare, han och Vivviz! Kan ju bero på att hon vart min mentor två år och K-E var i Polen med oss ;p Hade sen tyska steg fyra, det är inte roligt men idag var det faktiskt rätt roligt. Jag, Sara, Cecilia, Johanna, Josefin plus killarna håller på att göra Törnrosa pjäsen på tyska. Jag är den blåa fen, haha hon är frän ;) Slutade efter det vid tre tiden.

Nu ska jag plugga lite svenska, duscha och se nya Oth avsnittet ;) Även systrar i jeans på femman 21:00 great!

take care/ammey


Something inside this heart has died

Ja klockan är ju som rätt mycket, ska sova strax!
Har suttit uppe här medans Sanna (www.indeeed.blogg.se) Har gjort om min header! Gillar den massor, den är så avslappnande! Sånt behöver jag mahaha. Inge plugg har jag hunnit med ikväll :/ Men ett spring pass blev det iaf. Får ta tag i läxorna imorgon, men nu måste jag sova..

Godnatt!

Payback is a bitch

Har inte bloggat på några dagar, har varit lat :)
I Lördags tänkte vi inte fara på samhällsfesten som skulle vara, men vi ändra oss väll typ. For till Annie vid sex tiden, och Emma kom och hämta oss : ) Vi for till Tessa på förfest, där var det faktiskt kul, Malin Carro osv var där. Vid halv tio tiden trängde vi in oss 10 stycken i en merca, HAHA satt i Malins knä och mitt ansikte typ i nacken på Tessas mamma ;) Festen där borta SÖÖÖÖG! Vi väntade på skjutsen direkt vi kom dit typ, HAHA usch så illa! Emil Ryding Jocke kom iaf och hämta mig och Annie, Emma och Malin for med Emmas mamma :b Var ute en liten stund sen blev det tidigt hem! Inte rolig kväll alls.. "So not worth it" kan man säga ;) Så idag kommer en kille fram och ber oss betala för att vi var på samhällsfesten 10 min typ? Annie och Emma traska iväg så fick jag prata själv, men varför ska vi bidra när vi var där nästan lika mycket som dom som inte ens kom dit? Illa..

Skolan idag var inte jätte seg faktiskt, ganska lungt! Sitter nu och tittar på en snygg tatuering Malin gjorde på mig idag "Malin B <3" Och några fiskar i ett vatten och "Niggah lovah" HAHA! Nu ska jag vila en timme sen träna på step in med annie :)

Snor ett avskeds citat av missie "Amme out" Skämt åsido;)

Nu är det helg igen.

Nu är det redan helg igen, nog för att jag haft helg sen Onsdags :) Har vart hemma och tagit det lungt som sagt. Idag sov jag till elva och skippade hälsa dagen. Är ju lite krasslig så lika bra att vila. Vid halv fem idag fick jag för mig att fara till Luleå, Pappa var villig att skjutsa mig så. Hann köpa lite saker och så, på en timme så det var bra. Då slipper jag fara någon annan dag. Kom hem och åt middag, grillat, mums! Mamma for på Flickan som lekte med elden tror jag den heter? Vill också se den, men det får vänta. Efter maten skulle Pappa fara och handla så jag följde, fick med mig en hårfärg hehe. Nu blir det brunett igen, och det var Pappa som bad mig om det, hahah. Han brukar inte säga när han tycker att något inte är så fint, men nu sa han att det behövdes så jag lyssnar väll om till och med han säger ifrån.

På vägen till coop smsar Signe och säger att jag dissade hon som sitter fast en timme i stan, dvs bussuppehåll. Pappa säger direkt att vi ska plocka upp henne så de gör vi.
Pappa: Signe vart ska du då?
Signe: Bodforsen, åååh sluta skjutsa mig inte, kan vänta 45 min på bussen!
Jag: Nej det kan du inte!
Vi kommer till bodforsen och
Pappa: Ja vart ska du nu då Sigge?
Signe: Öhm.. alltså jag vet inte..
Jag: HAHAH..
Signe: Alltså vänta jag ringer, öhm det var kanske bodsvedjan
Vi yrar runt ett tag tills Signe får tag på sin friend
Pappa: Signe om du bara hittar vägen så kan vi ta gps:n?
Signe ringer och får tag på vem det nu var och det blir tyst länge..
Signe: BATALJONVÄGEN?????? där bor mina kusiner hihhi :D
Jag och Pappa: hahaha åååh...

HAHA Hoppas du läser de här Sigge ;) Och lycka till med killen ikväll! Såg han stå utanför något hus där, han verkade helt okej!

Nu blir det att chilla och försöka bota min hals :) Kanske färga mitt hår också.


Blondin vs Brunett

HAHA jag ger upp ovanligt fort nu! Nu har jag nyss fixat brun hårfärg och jag säger hejdå den blonda Amme. Om jag någonsin får en idé att bli blond igen, HINDRA MIG FÖRFAN! Plus att höstens hårfärg är brunt ;) Haha. Nämen jag trivs bättre i brunt och det är mycket skönare eftersom det typ är min naturliga hårfärg. Plus att det var Pappa som var ärlig och sa att han betalar hårfärgen bara jag blir brun igen, Haha.


ÅÅÅH KAN FAN INTE VÄNTA MERA!


you have my heart

Idag var jag hemma, har haft lite ont i halsen, fast ärligt så har jag bara varit lat och trött. Torsdagen är jobbigaste dagen och det kändes för tungt! Så har legat och sett bring it on och ätit frasses, hihi bra dag. Har faktiskt tränat också, hoppas INTE mamma läser det här för hon tror ju att jag är värsta sjuk. Jag och Carro har vart duktiga och sprungit coopers några dagar i rad nu.

Ja, angående mitt hår då, så har jag användt silverschampo två dagar i rad och jag ser skillnad tror jag?;o Får se vad jag gör med den hära halv katastrofen. Nu ska jag plugga lite matematik och se Idol. Och till SPET08, fy skäms på er som ska skolka imorgon, tex Flodis Annie och Emma, för själv ska man vara duktig och gå milen :) Tihi. Pusshej!


Fail hår...

Ja, jag antar att jag måste skriva om mitt hår, alla har väll lagt märke till det nu.. HAHA
Hjälpte Jossan med pluggandet igår och då slinga hon mitt hår, HAHA "slinga" det blev lite som de blev, lite yellow och så. Vissa anser att det ser okej ut, men jag håller på att dö så det ser ut.. MEN SKA fixa det! på något sätt.. Tror Emma, makeup och hårfixaren hon själv ska få fixa mitt hår hähä ;) Såg mig just i spegeln, usch håret alltså.. Nu blir det att nöta silvershampo i duschen typ, hejdå.

Btw, Ett plus i mitt liv är att LOVELY ONE TREE HILL IS BACK!!:D:D:D:D


Dålig period.... igen

Nu är jag så här deprimerad igen, så jävla jobbigt, det tar fan all ork ifrån en...
Vill seriöst bara gå och dö.


Every Sunday is just the same

"Ond"morgon..
Jag hittade faktiskt på något igår, jag följde med Jenny, Sofia osv till Emmas bday party utanför Hertsön. Det var kul till en början, sen gick det snett. Fast hur ofta går det inte snett? Hur som helst, jag blev inte för full, spydde inte, lipa inte eller något ännu värre. Som det alltid brukar sluta för mig.. Men jag blev seg och längtade hem vid tolv. Tog mig hem tillslut.. Somnade TVÅ, fast blev väckt av Emil och Pattis som ringde varannan gång, jag verkar inte varit så social eftersom jag dissat samtalen.

Idag ska jag plugga lite och sen ligga och glo "Mysteriet på Greveholm" det blir man fan aldrig less på! Mitt rum ser ut som en enda röra, fast jag städade igår? Hm...

Nu blir det Hallonsoda och Greveholm, ciao.

- I thought you were one of those perfect friends, hard to find, but know i don´t now if I was wrong.


Godmorgon

Vaknade tidigt idag tycker jag :) Well done Amanda!
Anledningen till att jag bloggar nu på morgon är för att jag ska skriva ner en lista om vad jag ska göra idag hähä.

- Städa rummet
- Step in
- Företagsekonomin


Lång den blev...
Not, måste hitta på nå ikväll känner jag ;p

Nu blir det städning! Ciao

Ingen längtar mer än jag..



Funderar fan på att läsa om böckerna, nu är det fan inte länge till new moon hihi : )

Nu är det fredags mys!

Förhoppningsvis i allafall :p
Jag höll på att försova mig imorse, det börjar bli på gränsen vare jag dag nu.. Ska försöka klara lite längre! Hade NkA på morgonen, jag sov typ mig igenom det, grymt tråkigt ;p Sen var det bara Matematik, och just nu känner jag att det går halv bra! Fattar ni? HALVBRA :D wiiie. Men snart går det väll neråt igen..
Efter det gick jag Andre och Sara och åt lunch sen for vi hem :) Har hunnit göra klart veckansmål i matte plus läst kommunikations sidorna, eller nja "läst" men det är ju ändå inge viktigt. Funderar på vad jag ska göra i kväll? Blir säkert att se film och sova, behöver sova! I helgen ska jag också hinna med att slinga mitt hår kanske och göra bort företagsekonomin!

- Arg,Less,Arg,Less fast även skrattglad åt andras ilska mohaha.


Less

Har varit en slitsam skoldag, Torsdagen är i år den sämsta dagen ;p Ett maxmål till lunch lyste ju som upp dagen! Sara Jag Carro Tessa och Amandah for på max, åkte bakom min babe, hon är som lite gääälen ;) Kom hem någon timme sen for jag på den där kursen. Fyfan så segt! Trodde aldrig den skulle ta slut.. Har nyss vart hos Emma snabbt iaf :) hon är sjuk=( Stackare, krya på dig! Hämtade nycklarna och hennes Fe läxa som ska vara klar imorgon. Hur som helst så suger min dag....

Är grymt less på en massa folk som inte inser hur skämmiga dom är, folk som inte ger andra en chans alls, folk som inser förns nu att dom inte har vänner och springer efter en som en hund typ? Folk som lär känna alla ens vänner för att alls få några och inte kan lära känna folk på egen väg. Kan säga att jag hatar folk som är bitchiga och har ett ego större än Europa. Det värsta är folk som fjäskar för sånna här människor? Man är fan värd grymt mycket mer. Och dom borde åtminstone få kämpa för det och inse sina fett stora brister/fel steg. USCH SÅ LESS JAG ÄR! Speciellt för folk som inte kan visa att dom ogillar det? Börjar bli grymt störd....

Sen en annan person som dödar mig inuti, I hate that I love you


Mamma mia, here we go again

Godkväll :)
Vaknade sent imorse och övervägde om jag skulle gå till skolan eller inte, men jag tvinga mig upp. Duschade,åt och cyklade i världens tempo till skolan. Har haft företagsekonomi, svenska, engelska och matematik. Inte så jätte roliga ämnen men höll ut hela dagen. Jag och Emma jobbar faktiskt rätt bra på lektionerna tycker jag, förra året gormade vi ju som själve fan jag, Amandah, Tessa och även Elin. Det kan även ha något med mitt namn "Mammia mia" att göra. Hur som helst ska jag fan jobba i år ;) Får se hur det går men. Efter skolan for jag och Carro på Seeme, så köpte jag en kjol :)

Har skrivit en slarvig etik och moral uppsats till imorgon, hoppas bara jag har gjort rätt! Nu ska jag duscha, se idol och sova! Imorgon blir en riktigt tråkig och seg dag eftersom jag ska till körskolan också! Usch blä...

Känns som det var galet länge sen jag var utomlands nu, fast far säkert snart igen, börjar nog bli lite för van att vara hemma mer än tre månader. Och det mest störande är att Annie är i grekland nu:( Come home!


I´m always with you

Nu är Tisdagen överstökad den här veckan, skönt :) Nu börjar de bli mitten av veckan, närmare helg alltså. Idag tvingade jag mig själv till skolan, Cyklade med Alms typ tio över åtta. Jag tyckte de var sent fast ändå en måttligt bra tid men då säger Emma till mig idag att hon börjar cykla kvart- tio över från björns? :o HAHA, då var jag inte lika stolt längre..

Hur som helst, först ut på morgon var Kommunikation, det är rätt okej :) simpelt ämne. Hade håltimme efter det, så jag Mimmi, Emma och Malin for på frasses ;) HAHA Malin är så jävla fet, så hon beställer ett skrovmål med plusplus meny? HAHA ofta en tjej gör det, så är jag lika rolig och beställer samma. Och gissa om jag inte pressade allt plus malins pommes? Hahahahah. Har aldrig ätit så mycket.. är fortfarande mätt! Hade Psykologi sen med K.E, det är nice ;) jag gillar Karl så! Slutade skoldagen med Tyska, mitt hat ämne efter Matematik. Satt mest och gorma med Viktoria och Nattis så det gick fortare över. Efter skolan cyklar jag Sara och Emma hem. Gissa om inte sär-carro ringer när jag kom hem och frågar vart jag är? Jo för hon skulle tydligen till mig fast jag inte trodde de;) Så då var det bara att gå för hennes del, mohaha! Sen fika vi med min mormor och såg Sm filmen med Alma haha. Mamma skjutsade sedan Carro till Gnet Evert och jag somnade :@ Har gjort lite företagsekonomi idag och nu blir det snart läggdags, jag är as trött.

Puss och Godnatt ppl

En mer än hemsk måndag..

1. Fullständigt namn? - Amanda Maria Helena Johansson osv
2. Exakt ålder? - 17 år och en månad
3. Vart bor du? - Typ stan
4. Bor tillsammans med? - Mamma Pappa Alms och hundarna
5. Husdjur? - Svea och Ali
6. Färg på ditt hus? - Gult med vita knutar
7. När är du född? - 920808
8. Klass? - SPET08
9. Vilket år tar du studenten? - 2011 tror jag
10. Något jobb? SwecoE då jag känner för det
11. När ska du sova ikväll? - snart
13. Duschat idag? -  Imorse
14. Kramat någon idag? - Carro tror jag
15. Pussat någon idag? - nope
16. Vad har du ätit? - frukost, lunch
17. Dagens klädsel?- mjukisar nu iaf
18. Dagens smink? - Inget
19. Dagens sötnos? - Ingen
20. Dagens roligaste? - Hm Malin Burström haha ;)
21. Har du många vänner? - jo
22. Hur många har du kysst? - sorgligt nog kan jag inte räkna
23. Vem kramade du senast? - Carro
24. Vem pussade du senast? - Carro
25. Hur många har varit otrogna med dig? - ingen vad jag vet, som jag vart tsm med iaf.
27. Har du pojk-/flickvän? - nix
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Patricia
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Jasså :( / av Ryding
30. Vem hade du senaste konversationen med på msn? Emil Adolfsson
31. Vad ska du göra nu? Byta om och kanske sova


Måndag

Snacka seg dag, kom knappt upp imorse. Var lat och satt och nötte Sm cheer filmen med Alma! hahah :b Snart kan ju fan jag allas danser, musik osv, haha. Har just nu administration, SATANS TRÅKIGT. Är redan skolless och detta ämne på en måndag morgon, ne usch..

Sitter med Frida H på vänster sida och Emz på höger, Jag och Emma är redan hungriga och Emma skriker efter cola! Har strax Engelska, buhu : (

Efter skolan har jag en del att göra, som att träna, känner lite press på mig idag. Känner på mig att den här måndagen kommer bli extra seg och tråkig, har massa lektioner på eftermiddagen också :(

Ska återgå till administrationen nu, pusshey


Söndag

Min söndag har vart hm, värdelös! Jag har fortfarande grymt mycket ångest och jag har endast sovit,sovit och sett film. En bra sak idag var maxmat, MUMS! Hähä. Allt annat har vart segt, jag har inte ens tagit på mig nå kläder eller duschat idag. Kändes meningslöst eftersom jag inte känner för att göra något. Tog även nyss fram matteboken, gjorde några tal som ALLA blev fel.. Så jag har gett upp. Jag och matematik är ingen bra kombination. Dumt att jag ens försöker läsa Matte B, kommer total faila iaf. Hur som helst, nu ska jag lägga mig och se harry potter som var på Canal plus. Godkväll!

I hate that I love you

Ingen kan ha en sämre dag än mig.. Har inte orkat duscha, städa eller något. Har ingen ork, knappt ork att hata livet mer än jag gjort hela dagen......

Fredagkväll / Lördag

Jaa det blev alltså fest igårkväll, Jag och Carro fick skjuts av Strand till Elli och folket där :) var rätt roligt, har aldrig tråkit med Carro iofs så. Men plötsligt blev jag galet full? förstår knappt hur. Saker hände, en del ångrar jag.. Ååååh, vad ska folk tro om mig!? Har grymt ångest idag, nå jävulskt faktiskt. Till dom som läser detta som var där, jag skäms och ångrar vissa saker så snälla HÅLL KÄFTEN! För jag vet hur glappiga ni är pojkar haha ;p Hur som helst, hämta Strand oss vid 3 tiden så åt vi och sen blev det hemfärd. Vaknade klockan åtta av pappa, då var jag allt förutom pigg kan jag ju säga! Klockan tio kunde jag verkligen inte sova mera, huvudet snurra och jag var törstig. Satte mig då och såg Fired up, den var väll okej. Sen kom Signe Fanny osv hem från något jobb dom gjort, så då började vi pressa mat, chirre osv. Såg deras Cheerleading Sm video. Som vanligt sluta allt med krig mellan mig och Signe;) Haha. Och sen drog även jag och Fanny ett sko krig! Nu har dom farit till Voltarenan och jag ska ta det grymt lungt hela kvällen.


4/9 -09

Vaknade halv nio och duschade idag, for sedan till skolan. Hade Lab ute i regnet (Y) inte så roligt. Sista lektionen var Fe, även kallat fest. Slutade när vi gjort några uppgifter och nu har jag nyss GÅTT hem i det fina vädret. Ni kan ju gissa hur jag ser ut..

Hoppas att det händer nå kul ikväll, ska troligen till Elli med Carro och Lollo om allt löser sig :) Vilket jag just nu inte tror på. Nu ska Liza få hjälpa mig med detta gorm, tack till henne iaf! haha :) Puss

 Bruden i Tunisien ;*

Bring it on - fight to the finish

Såg jag och Alms igår :) Den var rätt bra, kan lätt se den igen. Och musiken i filmen är awesome!


3/9 2009, ännu en ny blogg!

Ja som sagt, har nu en ny blogg, igen ;) Har tappat gnistan så många gånger, men ska börja om och skriva oftare nu. Sanna och Caroline, "de två stjärnorna" har gjort designen eller vad man ska säga. En lättare variant utan tusen färger, kändes skönast så. Får hoppas jag orkar uppdatera oftare nu och skriva lite mer intressanta saker. Inte för att mitt liv är speciellt intressant längre, jag är typ oftast arg, sur eller redan pluggless? Kommer nog mest använda bloggen då jag behöver skriva av mig pga mina utbrott! Här har ni iaf skaparna:

 Fräna!


RSS 2.0