10 januari

Idag vaknade jag tre, blev dessutom väckt o_0, går inge bra för mig att vända på dygnet, gick och la mig vid sex, efter att snuten jagat knarkare på våran tomt? Gissa om jag var rädd, kunde inte sluta tänka på att ngn skulle klättra upp på min stege till våningen.

Vid fyra for vi till mormor med kusinerna och åt middag, var väll gott! Satt och kollade i gamla fotoalbum, fan så jag såg ut : / Inte för att ngn av de andra var speciellt snygga heller så! Hehe.

Har orkat mig till afron och coren ikväll, nu ska jag ge SISTA försöket av SISTA chansen till att vända på dygnet? och om de inte funkar så dygnar jag! Den här terminen ska jag plugga och träna, och försöka att inte tänka på nå annat! Förra terminen funkade ganska så bra, fick ju MVG i alla avslutade kurser, inte för att jag fattar hur de kunnat gå till då jag tycker att jag pluggat mera förra året, och inte hade jag de där betygen! Hatar att stiga upp varje morgon men skolan hjälper mig att tänka på annat, så på något sätt duger den! Eller nja, nu låter de som jag gillar skolan, inte direkt så jag menade ;-)

Nu ska jag se lite OC och sen försöka sova, Godnatt!

- It´s really hard to miss someone that much every day


En kväll hittade vi en cam på min dator......



Ojoj, HAHAHA..

New year, new start!

Nästan två månader sen jag skrev här, har inte haft någon lust! Egentligen har jag vart ganska fylld av ilska på sistone så försökte hålla mig från att sitta och skriva ut mina hundra utbrott! Jag tänkte iaf skriva om Julafton och nyår, sen får jag försöka börja med de nya året nu. Sanna måste fixa bloggen åt mig, så jag kan behålla lusten hehe ;-)

Men hur som helst, Julafton firades här hemma med mina kusiner, mormor, halvmormor och morfar, farmor osv! Var trevligt, spelade buzz (H) med mina kusiner som vanligt då. Och som VANLIGT vinner jag? Vi åt julmat, tog det lungt, jag hade mina anfall hit och dit på min syster, också som vanligt! I julklapp fick jag allt jag önskade nästan;

- Plattång
- Jacka
- Pengar
- Presentkort
- Väska
- Hårprodukter
- Lite saker till mitt rum
- Mobiltelefon
- Saker till bubbelpoolen
- Smycken
Och mycket annat, så var helt nöjd. Och ganska så great, Alma fick nytt buzz (H) HAHA!! Fast tyvärr stor sög jag i det.. Blev ganska så utklassad! Dagarna efter for jag på mellandagsrean, men jag hittade faktiskt nästan ingenting. Tänkte vara hemma på nyårsafton också så struntade i att leta någon klänning, men som vanligt kan inte Amme J hålla de hon lovar angående festande..

Blev iaf att festa på nyår! For till Amandah och de var faktiskt roligare än förväntat, mycket folk och trevligt! God bål hade hon också, HAHA;-) Träffade Amanda och alla sen, eller snarare min mamma skjutsa oss till stan, var en helt okej nyårsafton. Kan däremot inte säga samma sak om dagen efter, och dagen efter det! Plus att den dagen när jag just piggnat till så blir det fest igen hos Amanda M! Och ja, de var roligt tills de "spårade".. Haha! Sen ännu en dag i sängen.. Gaah jag måste verkigen ta Carros tips om bakisbrusen, måste ba komma ihåg de till nästa gång.

Hur som helst, nu ska jag snabb duscha sen se Beck, har grymt tråkigt ikväll men kan ju bero på att mitt humör inte är så bra eftersom jag gick och la mig nio imorse..


RSS 2.0