Out from under

Varit lite torrt här så det behövdes väll en update;)
Nu är det ÄNTLIGEN lov! Om jag har längtat?! Jaaaa. Gjort bort rätt mycket plugg i veckan, KLARADE MATTE B PROVET IDAG! Fan så nöjd jag är :D Sen hade jag Annz och Emz redovisning i företagsekonomi. Gick väll sådär, men hon var rätt nöjd med det eftersom vi valt nå så pass svårt företag, Sweco Energuide AB, Haha!

Efter skolan blev det step in, sprang lite sen core träning :) Kändes skönt, länge sen jag var på core nu! Skolan tar ju som upp all tid tyvärr..

Nu har jag nyss ätit tacos för andra dagen i rad, ska duscha och se film :) Inget annat ska då hända ikväll, skönt.
Imorgon blir det Lollo och Amanda :) FAN SÅ KUL! Vi ska uppta våra gamla kvällar haha ;-) Tror det kommer bli awesome! Nu blir det iaf duschen för min del, pussciao :)

/Amanda


Men snälla..

"För att du är så jävla avis på mig, and you know why;)" HAHA är du seriös eller? Vad skulle jag ha att vara avundsjuk på? Att du är falsk eller blind tex? Nja skulle inte tro det, om du vill veta, så är jag hemskt lättad att slippa den här dryga kompis kretsen, alla i den är falska och det har du själv sagt miljoner gånger att du tycker. DUBBELMORAL är något jag verkligen hatar, och du är fylld med den. Ledsen, men är inte avis på dig ett dugg :) Tycker mitt liv känns mycket lugnare och lättare såhär, och jag skrattar åt er för att jag tycker ni är så falska :) Något jag verkligen lärt mig av det här, är att inte skapa för seriösa vänskaper för fort. De bör du verkligen också lära dig, men det kommer du väll kanske någon gång. Om du tror jag är avundsjuk på något som har med dig att göra, så vad skulle det vara? Vill gärna veta, för kan inte komma på något.


Måndag

Har inte uppdaterat bra på sistone, ursäkta för det haha ;)
I helgen har jag pluggat lite matte och bara tagit det lungt :) Sett några filmer, städat mitt rum, vart en snabbis :) Köpte bara en väska och lite behövande små saker, hittade inga kläder :/

I veckan har vi en hel del massa plugg, jobbigt...
Fast idag har jag hunnit ta tag i en del, gjort företagsekonomin klar (ALLT), pluggat svenska och tränat =) Lovan och jag skulle träna, men blev lite gorm så blev ensam tillslut haha :) Nu ska jag bädda ner mig och sova, blir en hel del plugg imorgon och resten av veckan... God natt!

"Kan inte annat än skratta inombords då jag ser er"


Friday

Hejhej!
Finns inget att skriva om längre känns det som, men ska väll tvinga mig själv med nå inlägg. Statistiken går mycket uppåt då jag uppdaterar kan jag ju säga, så ska försöka hålla igång.

Igår gick jag en lååång promenad med Tatjana! Åh, hon är verkligen bäst i världen! Saknar verkligen att umgås med henne! Hon är verkligen bland den bästa vännen jag har, även fast vi inte umgås alls längre nästan så är hon det! Puss på henne

Idag hade jag bara två lektioner sen cyklade jag hem;p har sett världens bästa film idag, Marigold, min pojkvän är med i den filmen, ni får en bild på han.

Nu ska jag trycka godis och se sex and the city;p Ciao


I gotta feeling

Hejhej!
Har inte skrivit om vad som händer på dagarna på ett tag nu, anledningen till det är att det enda jag gör är ointressanta saker som skolan, pluggar och sover! Tränar inte ens, är så förkyld och det värsta är att jag har typ BENHININFLAMMATION :( AJAJ, dont like.

Har nyss sett Ugly Betty och nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig och se Mamma mia the movie, så länge sen jag såg den nu! Den är alltid bra att se om man har bra ljud till haha, då blir man lite halv pepp!

Livet är rätt bra just nu, det saknas bara något, you <3

Nu blir det duschen sen sovmorgon imrgn, yey! :)

Glömde säga att;

Det här är min blogg och jag skriver vad jag vill, stör ni er osv LÄS DEN INTE.
Och att i det förra inlägget skrev jag på ngn/ngra jag störde mig på, bara så att ni vet, jag tar inte skit från er, blir endast förbannad utav helvete..Tar speciellt inte skit av folk som tror dom är något, det skrattar jag bara åt :)

Jonathan..

och jag hade ett ganska långt samtal igår. Han befinner sig ju just nu i USA! Och det är för länge kvar tills du ska komma hem. Men jag ska försöka övertala Pappa att få fara iaf! Vill verkligen träffa han. Vi pratade om en hel del aktuella saker och då för en gångsskull kanske han förstod min syn i det hela! Och jag vet själv att den här gången är det jag som har rätt och ni borde skämmas. Sen prata vi även om flera år tillbak innan jag hamna i den här dåliga sitsen bland dåligt umgänge. Att jag kanske borde tagit mer vara på er gamla, oh yes i miss it. Och Jonathan om du läser de här kan jag säga att de vi prata om senare igår kväll, har sett dom två X:n x antal ggr idag ;) Om jag ngnsin får chansen att göra om allt de där, så ska jag se till de händer för din och min skull :) Har haft nog mycket besvikelse på två år, och nu är jag less. Jag ska stoppa en väg mellan mig och er. En vägg som jag känner är bra, vara med dom som verkligen HAR MOGNAT tex. För det finns en tjej som beter sig som fem år och sitter och säger att man är omogen för att man är ärlig och en hel del annat. Hon är välldigt rolig att umgås med ibland, men hon har seriöst inte mognat ännu, egentligen ska du bara hålla igen din käft och hålla dig borta för du har inget med det här att göra egentligen, you do not know anything about us

- Om någon av er anser att de är jag som beter mig fel och löjligt osv, så har ni lika få hjärnceller båda två och det kan jag säga trodde jag inte om en person åtminstone.

Tack för att du finns Jonathan, ibland iaf ;) HAHA!


When you thougt you had find the best, it shows up how wrong you had.

Har inte skrivit på några dagar, orkar inte. Finns inget att skriva om, förutom hur mkt jag stör mig på ngn tex?! Dåliga tider med andra ord.

Igår slutade vi elva och jag gick hem och satt här till sex typ! For och låna kläder av Annie sen blev det snabbfix och till Lovan för förfest :) Bor ju typ grannar så det tog mig några sekunder bara. Träffade Micka Elin Petra Lisa Mimmi på väg dit! Vi förfesta ngn timme, var rätt trevligt ;-) Mamma skjutsa oss til gruvberget sen. Och OM det var folk! Ja det bara sprang folk in och ut, nytt som gammalt! Var ändå kul att se att så mkt folk man kände var där. Men kände mig för nykter så blev fort less och vi for till stan, Jag Micka Jenny Elin och Adam :) Sen träffa jag Jossan och Jenny, for runt med dom någon timme! Inklusive Linus Jonas Lucas osv då.

Somnade fyra, helt död! När jag vakna imorse såg jag att jag har värsta emo såren över hela benen? Vad tusan har jag gjort, aja....

Har nyss ätit thai mat och vanilj panacotta, mums! =) Ska mysa ikväll för mig själv bara, typ se tv och äta nå gott! Är totalt död....

Puss.


Och med det säger jag hejdå.

Ser inte dig som min vän längre, och det kommer vi inte bli. Nu har du visat exakt hur obrydd du är, du har inte en chans längre.

Du är som alla andra, inte som jag trodde du var, hur fasen kunde jag tro och lita på dig.
Enjoy and a happy birthday


I miss you so much, please come back:'(

Såg att det var några dagar sen sist. Har inte orkat skriva, sågör det nu. I lördags kom Saga hit! så grymt länge sen, och fan så vi skratta. Vi prata om allt möjligt, alla gamla minnen och jag typ grät av skratt. Åååh vad man saknar att ha henne här :( Vi var även ut ett tag med Annie och Jonas =) sen sov jag vid två då Sagis for hem. På söndagen skrev jag engelska och tränade lite.

Igår var det vanlig skoldag och när jag kom hem hade pappa köpt mig en bärbar dator, har bara en stationär. Så nu har jag båda (Y) Den här i sängen och min stationära till att uttnyttja mina högtalare (A) ne men har ju alla filmer, bilder osv där. Är mest bara less på att inte ligga i sängen och kunna använda den. Hade ju trotsallt den kopplat med plastma tvn förut men det funkar inte längre :/ Så nu har jag fixat en till dator! tihi

Idag gick skolan fort, förutom mitt cp i-val. Ledarskap inom lek och idrott, det är verkligen svin tråkigt. Fy!
Har nyss sett nya Oth, loved it :) som vanligt haha.

Ska bara ligga här ikväll, inge annat på schemat. Förhoppningsvis far jag annie osv till festen på fredag, tror de kommer bli galet; ) Pusshey

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Igår blev det tidigt i säng, kring tolv :) Var svin trött. Vaknade vid elva idag och har nyss tränat med Anney :) Nu blir det dusch och sen på middag : ) Clara ringde nyss och frågade om jag skulle med på hockey, hann tyvärr inte ;/ får bli en annan gång! Nu ska jag ta ett varmt bad : )

Ikväll kommer det nog inte hända allt för mycket, får se : )
Pusshey

:)


Fredag

Hejhej! Har inte skrivit på flera dagar, har varit ganska fullt upp. I onsdags for jag Annie och Emma direkt efter skolan till Luleå för en liten shoppingrunda. Vi fick med oss lite grejjer och sen blev det middag på max ;) Stackars Emma hittade inte sin efterlängtade shorta, men istället hittade jag och Annie varsin. Haha! Vi köpte nästan likadana kläder hela tiden så idag råkade vi ha likadana kläder. Lång tshirt, leggins och konverse, haha ;)

Igår hade vi den längsta och tråkigaste dagen så jag Emma och Annie drog hem vid lunch. Vi for förbi dollar och köpte hur mycket godis vi bara fick med oss HAHA. Så blev det plugg hos Annie, fast Emma var sjuk på riktigt och for hem. Vi pluggade företagsekonomi flera timmar, men vi lärde oss typ inget mer än vad vi kunde före, haha illa. Men men, nu ska vi har prov strax.. Kommer inte gå bra, det är för mycket matematik för min del ;/ Buhu.

Nu har jag och Annie haft hål och nu lunch, så vi är lite uttråkade så nu blir det spel @facebook ;)
Blir träning för hela slanten sen! Vad som händer ikväll får gud avgöra, hehe ;-b
Ciao


RSS 2.0